Gezichts-/lichaamsbehandelingen

Gezichtsbehandeling Quick: € 32,50
( ± 50 min. ) Oppervlaktereiniging  
  Dieptereiniging  
  Epileren  
  Masker  
     
Gezichtsbehandeling Basic: € 42,50
( ± 75 min. ) Oppervlaktereiniging  
  Dieptereiniging  
  Epileren  
  Massage  
  Masker  
  Dag- of nachtcrème  
     

Speciaalbehandelingen

Chocolade gezichtsbehandeling: ( ± 75 min. )    
€ 45,00
Werkzame stof: theobroma cacao; deze bevat o.a. flavonoïden, welke zeer ontspannend en anti-oxiderend werken. Daarnaast wordt door toediening van cacao de aanmaak van endorfine geactiveerd, wat een prettig en tevreden gevoel geeft. De behandeling is met choco scrub, choco massage-olie en afsluitend een choco masker.

Honing/gember gezichtsbehandeling:    (plm. 75 min.)

€ 45,00
Honing werkt verzachtend en zuiverend op de huid en is tevens een sterke moisturizer. Gember geeft de textuur een aangenaam kruidige geur. Na de reiniging met o.a. een frisse lemonscrub wordt het honingmasker aangebracht en na inwerking wordt hiermee een ontspannende gezichtsmassage gegeven. De huid voelt daarna zijdezacht.  

Acne Behandeling:

€ 35,00

De behandeling bestaat uit oppervlaktereiniging, reiniging met het stoomapparaat met ozon, verwijdering van onzuiverheden en afsluitend een deep cleansing masker.

 

Phytocell gezichtsbehandeling:    (plm. 90 min.)

€ 49,50

Een super anti-aging treatment op basis van appelstamcellen met een krachtig serum en masker ter voorkoming van huidveroudering en rimpelvorming. Het bevat een sterke moisturizer en vitamine E en wordt gemakkelijk in de huid opgenomen. De behandeling bestaat uit reiniging van de huid, epileren, het phytocell complex serum, een oog-contour masker en het phytocell masker die na inwerking heerlijk uit wordt gemasseerd. Ook worden uw handen tijdens de inwerktijd van het masker gemasseerd met een verzorgende crème. Deze behandeling is een echte aanrader!

 
 

Alle gezichtsbehandelingen zijn inclusief epileren.

Prijzen zijn in euro’s en incl. B.T.W. en onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen en typefouten.